Presentació del SEPC UAB

Estudiant, lluita pels teus drets. Organitza’t amb el SEPC.

Benvolgudes un any més a la UAB. Un any no molt diferent de la resta: comencem amb més de 40 milions d’euros menys de finançament, que ens pretenen fer pagar amb l’augment de taxes sobre serveis gratuïts com ara el Campus Virtual. Totes les retallades, conseqüència de la implantació de Bolonya i de la conjuntura de crisi del capitalisme, estan implicant l’empitjorament de la docència i la precarització del professorat i la resta de treballadores de la universitat.

Penses mirar cap a una altra banda mentre s’està privatitzant un servei públic? Penses deixar que vulnerin els teus drets com a estudiant? Nosaltres no estem disposades a posar l’altra galta. Perquè sabem que només amb la conscienciació i la mobilització dels i les estudiants podrem aconseguir el canvi que desitgem. Un canvi que representa una primera passa cap a la transformació de tota la societat.

Si tu també estàs disposada a defensar els teus drets, volem convidar-te a unir-te a la nostra lluita. Vine a la presentació del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans el proper dijous 29 de setembre a partir de les 13:30h a la Plaça Cínica de la UAB.

Bellaterra, setembre de 2011

1 responses to “Presentació del SEPC UAB

  1. Necesito urgentemente contactar con el sindicato de estudiantes, estudio en la Gimbernat (escuela universitaria adscrita a la UAB) y necesito saber cómo proceder ante una situación intolerable que se está dando en mi universidad, que muy probablemente sea incluso denunciable. Por favor, decidme cómo puedo contactar directamente con vosotros. Mi email: soledadtt@gmail.com

Deixa un comentari