Cal seguir avançant en la mobilització

Després de l’èxit de la setmana de lluita, convocada per la CAF i el SEPC, prèvia a la vaga, i la mateixa jornada de vaga del 17N, que va tenir un seguiment de gairebé el 100% a la UAB, les estudiants seguim avançant amb les mobilitzacions.

Cal fer una valoració molt positiva de les darreres iniciatives portades a terme per les estudiants de la UAB. L’objectiu d’encendre l’espurna del conflicte a les universitats a les nostres facultats s’ha complert. Hem situat el debat sobre l’ensenyament en l’agenda mediàtica i hem fet sentir la nostra veu entre les nostres companyes de classe.

La feina feta des de les Assemblees de Facultat ha estat clau per aconseguir difondre la idea de la vaga i el descontentament entre la comunitat universitària. Per això cal seguir treballant des de les facultats per donar continuïtat a la lluita després d’aquest seguit d’èxits.

A la Autònoma, així, no hem parat ni un segon. Estudiants, PAS i PDI hem engegat una campanya per demanar la dimissió de la Rectora Ana Ripoll de cara al proper Claustre, el 20 de desembre. Tot i que la taula del Claustre ha desestimat la nostra moció, seguirem demanant la dimissió de l’equip de rectorat i denunciant la seva falsa democràcia. Una democràcia on s’intenten amagar els conflictes, on els qui estan aplicant les retallades intenten rentar-se la cara fent veure que no hi ha cap altre camí per sortir de la “crisi”.

No deixen d’atacar-nos i esperen que callem? La UAB no s’atura. Esteu atentes a properes convocatòries!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s