Concentració en suport de les treballadores acomiadades al bar de la Cívia

El proper dimecres a les dues del migdia a la Plaça Cívica.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la UAB exigeix la readmissió de tres treballadores acomiadades del bar de la Plaça Cívica

Ja fa una setmana que més d’un centenar d’estudiants exigeixen la readmissió de les tres treballadores acomiadades al bar de la Plaça Cívica de la UAB. El passat dimecres i dijous el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans amb la col·laboració de les Assemblees de Facultat va tancar el local en qüestió, durant tres hores al migdia, com a mesura de pressió.

L’empresa gestora d’aquest servei i culpable dels acomiadaments (Hotel Campus) afirma que no ingressen prou capital com per mantenir la totalitat de la plantilla però les treballadores afirmen, i qualsevol persona pot comprovar-ho, que el volum de feina i les cues per demanar un menú al migdia són notòries. A més a més, amb aquests tres acomiadaments es contribueix a sobreexplotar la resta de treballadores.

El SEPC de la UAB, com ja ha passat en altres ocasions, es solidaritza amb les treballadores i exigeix la seva readmissió, motiu pel qual durà a terme les mesures de pressió necessàries amb la col·laboració de la mateixa plantilla. De moment, aquesta mesura ha comportat que l’empresa obri negociacions amb les treballadores.

Per tornar a mostrar el rebuig vers aquests acomiadaments, el  SEPC convoca una nova concentració el proper dimecres a les dues del migdia a la Plaça Cívica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s