La Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) convoca demà, dilluns 22 d’Abril a les 12:00h, una nova concentració davant del Rectorat

El passat 17 d’Abril, dia de vaga a la Universitat Autònoma de Barcelona, es va iniciar la ocupació del Rectorat, per exigir l’execució per part del Consell de Govern de les mocions aprovades pel Claustre. Fins ara l’Equip de Govern ha intentat censurar i deslegitimar les nostres accions, però això no és més que una mostra de la situació de feblesa en la que es troba. Entenem que la perseverància en la lluita és l’única forma de protegir els nostres drets davant les institucions mancades de qualsevol respecte cap a les estudiants i atès que encara esperem una resposta efectiva, l’ocupació continuarà.

La Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) convoca una nova concentració dilluns 22 d’Abril a les 12:00h. davant del Rectorat, per tal de tornar a demostrar la nostra força i fer veure al Rector, Ferran Sancho, que ha de seure a parlar amb les estudiants el més aviat possible.

 

165485_570290519672379_1687857945_n

SEPC Universitat Autònoma de Barcelona, 22 d’Abril de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s