El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la UAB exigeix la readmissió de tres treballadores acomiadades del bar de la Plaça Cívica

Un centenar d’estudiants ha tancat aquest migdia, durant tres hores, el bar de la plaça Cívica de la UAB de manera que el local ha estat inactiu des de la una fins a les quatre de la tarda.

Aquesta mesura de pressió s’ha dut a terme després que el divendres passat tres treballadores d’aquest local fossin acomiadades per part de l’empresa que gestiona el servei de restauració: l’Hotel Campus.

L’empresa afirma que no ingressen prou capital com per mantenir la totalitat de la plantilla però les treballadores afirmen, i qualsevol persona pot comprovar-ho, que el volum de feina i les cues per demanar un menú al migdia són notòries. A més a més, amb aquests tres acomiadaments es contribueix a sobreexplotar la resta de treballadores.

El SEPC de la UAB, com ja ha passat en altres ocasions, es solidaritza amb les treballadores i exigeix la seva readmissió, motiu pel qual avui han dut a terme aquesta mesura de pressió amb la col·laboració de la mateixa plantilla. Una mesura que, de moment, ja ha comportat que demà al matí Hotel Campus es reuneixi amb els treballadors per tal de negociar. En cas que no es readmetin les treballadores, però, les mobilitzacions continuaran. Així, doncs, el SEPC de la UAB convoca demà a tothom a la Plaça Cívica a la una del migdia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s